13. maaliskuuta 2014

You have been dying since the day you were born

Mie en tiedä mitä mie tekisin.

Alotin maanantaina sepramin. Annos on 20 mg. Toi sama lääke oli mulla joskus n. reilu vuos sitte masennukseen, mutta lopetin ku ei siitä näyttäny olevan mitään hyötyä itsetuhosiin ajatuksiin. Nyt sitte alotin sen uusiks paniikkihäiriön takia.

Eilen sain pahan paniikkikohtauksen. Se kesti pariki tuntia ja sen jälkeen oli loppupäivän sellanen heikko ja huono olo.
Tänään olis pitäny lähtä iskän avuks venehommia tekemään, mutta aloin aamulla panikoimaan ja laitoin sitte tekstarin, etten pääse tulemaan. Helvetin huono omatunto, koska olisin oikeesti halunnu mennä ja tiedän, että iskä tarvii apua siellä rannassa. Mutta teki tiukkaa edes pysyä pystyssä. Pyörrytti ja oksetti ja sitä oloa on jatkunu nyt aamusta asti. Nyt alkaa vähä helpottaa, muttei mitenkää sanottavasti.

Tää on tämmöstä aaltoilevaa. Välillä on niin paha olla, että tekis miel itkeä, viiltää ranteet auki ja hypätä ikkunasta. Sitte se olo helpottaa hetkeks ja mie ajattelen, että okei mie selviän tästä. Mut kohta pahenee taas ja tuntuu, että sydän räjähtää.

Tää kaikki sopii sivuvaikutuksiin ja alotusoireisiin, plus siihen, että mun kädet tärisee ja hikoaa koko ajan, mikä on myös yleinen sivuvaikutus. Mutjoo.

Minen tiedä, onko muilla ollu sepramia, tai tämmösiä alotusoireita? Täähän ei vaikuta ku vasta joskus kahden viikon käytön jälkeen, mutta jos nää alotusoireet on joka päivä tämmösiä, minen tiedä jaksanko mie kahta viikkoa...

Ei tässä muuta, jos on kokemuksia ni kertokaa toki.

2 kommenttia:

  1. Onko sulla mitään rauhoittavaa noihin paniikkikohtauksiin, esim. diapam tai opamox? Ystäväni kärsii myös paniikeista ja hänellä noista on ollut kohtausten aikana apua...Kuulostaa tosi rankalta tilanteesi, koita jaksella <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 :)
      Ei ole muita, ku ei lääkäri suostu määräämään :/ Mulla oli aiemmin sepram, eikä siitä tullu minkäänlaisia oireita ja sen takia lekuri laitto siihen uuden reseptin.

      Poista