8. maaliskuuta 2014

I'm gonna try

7 lukijaa, kiitos jokaiselle <3

Mutjoomitästässä.
Hyvää ja huonoa.

Huonoa se, että olen taas pyrkiny yhteen ammattiin, vaikka mun soveltuvuus ja pääsy ko. opiskeluihin on varmaan nolla. Mut se nyt on semmonen unelma.

Opinnot kestäis yhteensä 7 vuotta, jos pääsen amikseen seuraavalla yrittämällä ja ammattikorkeaan heti ensimmäisellä. Olisin sitte jo melkee 30-vuotias.
Mulle ikä on tosi paha paikka. Turhauttaa ajatella, että nää vuodet on menny hukkaan. Pelätessä, panikoidessa, romahtaessa, viillellessä... Pelottaa, että vaikka kaikki sujuis kerralla, olisin jo melkee 30-vuotias, ku viimeinki pääsisin niihin töihin mitä toivon. 30 tuntuu hirveen isolta numerolta... Joo tunenn 30-vuotiaita, joilla on aikaa vaikka millä mitalla, mut mulle toi on ahdistava asia, oli se sit järkevää tai ei.

Ja sitte hyvät jutut.
Koira ei tullukaa hoitoon, eli saan ns. vapaaviikonlopun, enkä ole kiinni siinä mitenkään. Ihan jees.
Ja toinen: Huomenna pitäis nähdä K:n kanssa. Käydä sen koiran kanssa metässä piiiiiiitkällä lenkillä ja illemmalla olla sen kämpillä, kattoa joku meijän historian mukaan nostalginen elokuva ja syödä jotain hyvää.



4 kommenttia:

  1. Voin lohduttaa sanomalla tohon ikäjuttuun, että 30 tuntuu tosi vanhalta mut oikeasti ikä on vaan numeroita, itse täytän pian 29 ja silti tunnen itseni vieläkin ihan teiniksi monessa suhteessa...Ja nykymaailmassa monet menee töihin vasta lähempänä kolmeakymmentä just opiskeluiden jne takia. Kyllä asiat aina järjestyy jotenkin :) Jos et pääse haluamallesi alalle niin onko sulla mitään varavaihtoehtoa, esim. vaikka aikuislukio tai joku toinen ammatillinen koulutus? Onneksi vaihtoehtoja on nykyään paljon ja mikään aikaisempi valinta ei sulje toista pois. Tsemppiä tulevaisuuteen ja mukavaa vapaaviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset kommentista :) Täällä meillä päin on toi aikuislukio vähä huonosti järjestetty. Periaatteessa kaikki on tuhannenmiljoonan kilometrin päässä kaikesta. Pitää katella :)

      Poista
  2. Tiedän tunteen. Itelle oli vaikea ajatus jo se, että amiksesta valmistuessani niin ja niin vanha. Noh, meidän joidenkin elämät vaan menee ilmeisesti vähän pidemmän kaavan kautta, ehkäpä me sitten ollaan onnellisempia siellä jossain tulevaisuudessa kun on niin kauan "harkittu" mitä meistä tulee isona. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinno ei ainakaa tule tehtyä hätiköityjä päätöksiä :D

      Poista