5. maaliskuuta 2014

Don't try to deny what you feel

Okei, nyt ahdistaa, ärsyttää ja vituttaa. Ja sattuu, koska sorruin sitte viiltelemään tossa aamulla. Voi mikä yllätys. Mun itsehillintä on mennyttä.

Kävin psykalla tänään. Heti alkuun se vaikutti tosi turhautuneelta. Sen äänessä oli jotenki kiukkunen sävy, enkä oikee osannu vastata mihinkään mitä se kysy. Ne jutut liitty lähinnä seuraaviin tapaamisiin, joista en puhu muutenkaan.
Mie kerroin psykalle, että viime viikolla tuli joka päivä paniikkikohtaus. En tajua miks vuodatan sille, ku ei se tohonkaan sanonu mitään. Myöhemmin psyka kysy, miten lääkärin määräämät lääkkeet on vaikuttanu. Sanoin, ettei ole ollu kahteen kuukauteen rahaa niin paljoo, että vois hakea ne 20 euron lääkkeet. Se oli ihan ihmeissää siitä, miten niin voi tapahtua. Ihan ku se olis isoki yllätys...

Nyt olis tiedossa aika sinne työvoimatoimiston erikoispuolelle, sitte muutaman päivän päästä siitä samaan paikkaan, mutta niin että tää psyka olis siellä sitte mukana.
Kiinnostaako? Ei.
Onko energiaa sellaseen? Ei.

Mitäpä muuta? En saa vieläkään nukuttua... Koko ajan on hirveen väsyny olo ja tuntuu siltä, että pitäis tehdä jotain, muttei jaksa - eikä oikeestaa edes ole mitään tekemistä. Koira tulis taas viikonloppuna hoitoon ja ahdistaa jo valmiiks. Ja joo, eilen alotin tekemään sellasia lihasharjotteita, jos vaikka sais kuntoa vähä nostettua. Vaikeetahan se on, ku kotona ei ole minkäänlaisia välineitä, enkä minnekää salillekaan voi lähtä. Mut kuhan nyt jotaa yritän...

Hain eilen kouluunki. Samaan kouluun, minne hain aikasemminki, mutten päässy.
Ärsyttää, että pääsykokeista (jos minut kutsutaan niihin) pitää maksaa taas se 60 euroa... Oikeesti, mihin joku psykologikeskus sellasta summaa edes tarvii? Ne sais hyvän summan kasaan, vaikka hakijat maksais vaikka vaan 20 euroa. 60 euroa on pelkkää paskaa ahneutta. Joutuisivat Helvettiin. Okei, rumasti sanottu, mutta ärsyttää.

Rahatilanne ahdistaa muutenki ihan vitusti. Sossusta ei ole kuulunu mitään. Ei siis mitään. Pistin hakemuksen aikoja sitte. Tilillä ei ole rahaa, eikä sossun päätöksestä ole kuulunu mitään.
Todennäkösesti niiltä tulee ilmotus, että ne haluaa jotaa muuta tietoja, lisää tiliotteita, tai selvityksiä. Ku vein sen hakemuksen tiskille, siinä oli semmonen nyrpeen näkönen lihava muija, joka halus tiliotteet, jotka olin toimittanu niille aikoja sitte. Jotaa sellasta ne varmaan haluu nytki.
Eiköhän ne nyt haluu selvityksen siitä, miksen ole opiskelemassa vaikka hain kouluun. Mitä mie siitäki kirjottaisin? 'Koska oon tyhmä, enkä päässy?'

En tajua miks hain uudestaan...
Ei tämmönen paniikkihäiriöinen idiootti tule ikinä saamaan ammattia. Jos en tällä kertaa pääse, on aika varmaa etten enää edes yritä. Toi ala ei edes ole se "mun juttu", mutta ku se on ainoa edes etäisesti kiinnostava ala, mitä tällä pikkupaikkakunnalla voi opiskella.
Vittu tää on välillä niin turhaa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kannustuksesta, ei kyllä kuulosta ihan kivalta tuo siunkaan tilanne:(
    Paljon voima halauksia siulle.

    VastaaPoista