2. maaliskuuta 2014

We're in the end before we know

Tätä päivää voi kuvailla muutamalla sanalla: Kiireinen. Paniikintäyteinen. Kamala. Ja kuulin ihan hirveitä uutisia.

Aamulla piti käydä kasvattiäidin talossa viemässä sille yks paperi. Seisoin eteisessä, yritin vaikuttaa iloselta ja hymyillä ja nauraa kasvattiäidin ja sen miehen kanssa. Oikeesti panikoin sitä, ku oli heikko olo, seisominen oli hankalaa ja pelkäsin, että saan paniikkikohtauksen ja sitte pitää lähteä pois, ennen ku pyörryn.
Mutta kestin loppuun asti, vähä vähältä hivuttauduin kohti ovea. Juteltiin mitä juteltiin, sitte sanoin että nyt on oikeesti pakko mennä ku on hirvee kiire. Vaikkei ollu.
Pääsin kuitenki pois, ennen ku mitää kamalaa tapahtu.

Yritin nukkua sen jälkeen, koska yöllä en saanu nukuttua. Tiesin, että parin tunnin päästä pitää lähteä taas, tällä kertaa käymään äidillä ku siellä piti käydä selvittämässä yks asia. Olin niin väsyny, että itketti – ja turhautti ku en saanu nukuttua, vaikka kuinka pyörin sängyssä. Teki mieli viiltää ihan vaan sen takia, että väsytti, eikä voinu nukkua ja tiesin, että kohta pitää taas jaksaa, vaikkei oikeesti jaksaiskaan.
Sitte alkoki se paniikkikohtaus. Kädet alko tärisemää. Tuntu siltä, että oksennan ihan hetkenä minä hyvänsä. Ahdisti. Oli vaikee hengittää. Teki miel perua koko reissu, ilmottaa äidille etten tule. Mutta en perunu. Täältä äidille kävelee 15 minuuttia ja mie lähdin 40 minuuttia etuajassa. Kävelin lumisateessa ja yritin rauhottua. Pääsin äidille ja olin litinmärkä, mutta edellee paniikissa.

Äidillä meni aluks ihan hyvin. Mulla oli pien paniikki päällä koko ajan, mutta selvisin siitä eikä olo menny liian pahaks, eikä äiti huomannu mitään.
Sitte äiti kerto sen.
Sillä on syöpä.
Mie menin ihan lukkoon, mutta se ite otti asian aika lunkisti. Tavallaan outoa, että mie sillee järkytyin, ku ei me kuitenkaan hirveen läheisiä olla. Kyse ei ole mistään hirveen vakavasta. Äiti ei ole kuolemassa tai mitään. Mut ei sitä ikinä tiedä...

Sellasta tänään.
Nyt haluan vaan nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti