7. huhtikuuta 2014

The world is near the end

On ollu pientä hiljaiseloa tässä blogin puolella. Taitaa olla pitkä aika siitä, ku viimeeks kirjotin. Tai onkohan toi edes kovin pitkä aika? En tiedä, ajantaju menny vähä sekasin.

Lähes kaikki päivät on menny nukkumiseen. Väsyttää ihan jumalattomasti koko ajan. Sitte ku on pirteä, tulee paniikkikohtauksia jotka sitte osaltaan väsyttää jälkeenpäin.

Yks syy miks nukun on se, että sillon ei tarvi ajatella mitään. Lähinnä raha-asioita mie oon paossa. Kaikki menee päin helvettiä. Päätöksistä ei kuulu mitään. Tili on näyttäny nollaa jo pitkän aikaa. K lainas parikymppiä, mutta sehän meni ruokaan saman tien... Sekä mie ja poikaystävä ollaan nyt pitkään oltu tyhjän päällä. Ahdistaa. Ihan. Saatanasti. Pitääkö mun kohta takoa joku helvetin kirves ja lähtä jahtaamaan jäniksiä?!
Anteeks siitä, että angstailen raha-asioistani jatkuvasti.

Toinen syy nukkumiseen (ja tän blogin hiljentymiseen) on siinä, että oon pysyny poissa koneelta ja netistä. Lähes kaikkialta sosiaalisesta mediasta. Ahistaa ihan liikaa kaikki talousongelmiin, irtisanomisiin, lomautuksiin ja tulojen alentamisiin liittyvät uutiset. Kaikilla on asiat huonosti. Kaikkialta leikataan. Kaikki irtisanotaan. Miten tässä maassa enää pärjää?!

Tänään kävin lääkärillä, jolle oli varattu aika niiden sepram-sähläyksien takia. Kerroin millasia oireita niistä tuli ja miks lopetin ne. Lekuri sano, että seuraava vaihtoehto olis joku "hetkessä vaikuttava" lääke, mutta niin monet on jääny niihin koukkuun, etten yksinkertasesti uskalla alottaa niitä... Sitte se menis siihen, etten uskalla lähteä enää kotoa pois ilman niitä. Sitä en halua.

Oon nyt parina peräkkäisenä päivänä käyny K:lla. Ollaan käytetty sen koiraa pitkillä mettälenkeillä ja kateltu yhtä TV-sarjaa DVD:ltä. Ihan rentoja keikkoja kaikki, mut jotenki se ahistus aina tulee sieltä ja mie lähden kotiin ekan parin tunnin jälkeen. Lopulta iskee morkkis, että miks piti taas antaa periks, ku meillä oli kuitenki hauskaa.

Pitää päästä noista paniikeista eroon ilman lääkkeitä. Kai. En tiedä.


Heräsin aamulla ihan helvetin aikaseen, jotta ehdin täältä takapajulasta sinne lääkäriin. Nyt väsyttää taas ihan sopivasti niin, että vois mennä ottamaa parin vuorokauden unet.

Ei muuta, kuhan ilmotin olevani hengissä.

2 kommenttia:

  1. Ikävä kuulla että raha-asiat on huonosti mutta hyvä tietää että olet hengissä <3 Olettko soittanut sosiaalitoimistoon ja kysynyt miten tt-tuen käsittely etenee? Ovat voineet siellä unohtaa laittaa tuen maksuun tai jotain muuta häikkää on ilmennyt (ei olis soskulta ensimmäinen kerta...)

    Kirkon diakonissalta on mahdollista saada ruoka-apua kriittisessä tilanteessa. Sinne pitäisi saada nopeasti aika soittamalla tai laittamalla sähköpostia oman alueen seurakuntaan.

    Toivottavasti tästä oli jotain apua...Valoisampia päiviä toivon sulle <3


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ongelma on siinä, että toi sossun käsittelijä on joku sellanen henkilö, jota ei ole edes koko käsittelijälistalla. Pitäis saada suora yhteys siihen, muttei oikee onnistu. Nyt on kuitenki raha-asiat helpottanu ainaki hetkeks :) Ja tältä meijän alueelta ruoka-apu lopetettiin kokonaan pariks kuukaudeks, syytä en tiedä :/
      Voimia sullekin ja kiitos kommentista! <3

      Poista