20. helmikuuta 2014

Deeper and deeper, falling...

Ihan ensin, kiitos Varjojen leidille :) Ko. henkilöltä on tullu ihailtavan pitkiä kommentteja, jotka on aina piristäny enemmän tai vähemmän :)
Edelleen saa kommentoida, ja kysyä jos jotain tulee mieleen. Kohta varmaan teen taas postauksen, jossa jatkan vähän tota mun taustan valaisemista. Mutta jos tulee mieleen jotain sitä ennenki, ilmottakaa rohkeesti.

Muuten mulla ei ollukaan mitään sen erikoisempaa asiaa. Työvoimatoimiston erikoispuolelta tuli viestiä, että seuraavaan tapaamiseen (joka on ens kuussa) pitäis pyytää psyka mukaan. En tiedä miks.

Rahahuolia on taas, niinku tavallisesti. En ole vieläkää saanu haettua niitä lääkkeitä. Ehkä ens kuussa?

Oon ollu viime aikoina hirveen kiukkunen. Haluan omaa rauhaa. Panikoin. Oon väsyny, viis siitä miten nukun. Tää alkaa olla ihan arkipäivää. Ja sydän on taas alkanu kiukuttelemaan, siinä tuntuu sellasia pistoja aina välillä.

Varjojen leidi tossa yhdessä kommentissa otti puheeksi sen, että jos psykalle ei voi puhua, vois piirtää tai kirjottaa ne asiat ja näyttää sillä tavalla. Ihan hyvä ehdotus. Mietin tässä just, miten saisin siitä tehtyä vähemmän kiusallista. En ehkä kehtaa kirjottaa mitään ja viedä sille paperia että hei, käydääs nää läpi. Onhan niitä keinoja... Pitää vaan ottaa itteään niskasta kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti