24. kesäkuuta 2014

It's never enough

Nyt menee hermot ja tuun tänne keuhkoamaan. (Raha-asioista jälleen kerran).

No raha-asiat on aina ollu vähä niin ja näin. Tässä kuussa mie sain normaalia vähemmän toimeentulotukea, koska en menny sinne pääsykokeisiin paniikkihäiriön takia... Uskottii poikaystävän kanssa, että pärjätään koska onhan silläki tulot. Totta kai pärjätään. Tietysti kaikki menee hyvin.

MUTTA.

Poikaystävä oli yrittäny tehdä noston automaatilla ja automaatti ilmotti, että tili on suljettu. Oltiin että mitähän vittua, minkä takia ja millon? Poikaystävä soitti asiakaspalveluun, jossa selitettiin jotain epämäärästä paskaa vääristä koodeista ja sanottiin, ettei koneella näy kuka tai mikä yritys väärien koodien takana on. Paskat. Kaverille nimittäin kävi toi sama ja jos se koodi on selvitetty, on selvitetty myös sen lähde.
Sitä paitsi lain mukaan niiden pitäis lähettää sulkemisesta kirjallinen ilmotus, koska tossa systeemissä ei ole verkkopankkia vaikka yleensä noissa on. Eipä ole tullu minkäänlaista ilmotusta, että hyvä sinänsä.

No tänää sitte poikaystävä lähtti pankkiin selvittämään sitä asiaa. Linja-auto mennen ja takasin oli luonnollisesti yli seittemän euroa, mikä on tarpeeks iso summa nostaakseen mun stressitasoa ihan vitusti, ku mietin mitä ruokaa silläki rahalla olis saanu.

Ongelma on siinä, ettei poikaystävällä ole kuvallista henkilöllisyystodistusta. Tiedän, että henkkarit on nykyään kaikille ihan päivän selvä asia ja niin edespäin, mutta se ei ole niitä tarvinnu, eikä sillä ole todellakaan varaa pistää viittä kymppiä kiinni niiden takia.
Joten eihän ne siellä pankissa voinu tehdä yhtään mitään sen tilin suhteen, ku asiakkaalla ei ollu henkkareita.

Nyt se juttu on sitte tossa, kunnes saadaan kasattua mun tuloista sellanen summa, että poikaystävä saa henkkarit. Pitää tässä sitte miettiä millä eletään loppukuukaus ja ens kuun ekat päivät, jolloin rahoja joutuu taas oottamaan, koska ne tulee mun tilille aina jostain syystä 2-4 päivää myöhässä... Oikeesti. Mitä helvettiä me syödään?! Pakko pummia iskältä ruokaa, jos sillä itellää olis sen verran rahaa että vois ruokkia meijätki.

Vittu että raivostuttaa. Mie ymmärrän sen, ettei pankissa voida tehdä mitään jos asiakkaalla ei ole henkkareita, mut ne vois vittu miettiä, että kaikilla ei ole mahiksia hankkia sellasia! Sitä paitsi ne ei tehny tota sulkemistakaan lain vaatimalla tavalla, niin että saavat haista pitkän sanonko minkä...

Täs oli nyt pari kuukautta, jolloin ei hirveesti tarvinnu noista rahahommista huolehtia. Johan se onki korkea aika. Vittu mie niin vihaan tätä rahasta huolehtimista. Ei mikään ihme, jos ihmiset näilläki kulmilla kasvattaa, välittää ja myy huumeita, itteään ja ties mitä paskaa.

Saatana mie haluun itkeä, hakata päätä seinään. Minuu ei oo itkettäny näin paljo ties kuinka pitkään aikaan. Ja mie haluun viillellä taas, vaikka edellisestä kerrasta on aikaa ja vihaan noita arpia. Edellisellä kerralla tuli vähä useempi viilto ja ne myös näky selvemmin pitkän aikaa.

Mie.
En.
Jaksa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti