25. elokuuta 2014

It's all going wrong

Ahistaa.
Masentaa.
Tulin tänne valittamaan, koska mulla ei ole oikeesti mitään muutakaan tekemistä ja haluun purkaa kiukkuni johonki.

Nyt on taas se vaihe ku mie tajuan, etten ole saanu elämässäni mitään aikaseks. K muisteli sen ammattikouluaikoja ja mulle iski sellanen katkera fiilis, koska oon tosi kovasti halunnu amikseen. Mut sillon peruskoulun jälkeen vanhemmat päätti, että oon liian nuori opiskelemaan toisella paikkakunnalla, joten ilmotin opinnonohjaajalle, että pidän pakostaki välivuoden. Lisäks opinnonohjaaja sano, ettei musta tulis mitään muutenkaan, joten aika sama se oli. Ja nyt huomaan, että se oli oikeassa. Eihän musta tullu mitään. Enkä mie enää pystyiskään. En mie pystyis lähtemään näiden paniikkien kanssa mihinkään. Ja tällä paikkakunnalla ei ole mitään kiinnostavaa alaakaan, joten...

Yritin siivota, että saisin edes jotain tehtyä. Jotenki tuntuu, että tää kämppä on yhtä paskanen ku aamullaki. Enkä mie jaksa siivota enempää, koska väsyttää ihan tajuttomasti. Minuu väsyttää aina, ihan sama paljonko nukun. En tiedä miks.

Kasvattiäiti ärsyttää. Se aukoo päätään mulle ihan tyhjästä ja sen jälkeen kehtaa vaatia multa apua, vaikkei itekään pidä sovituista asioista kiinni.

Raha-asiat ahdistaa. Voi mikä yllätys.
- Pitäis laittaa toimeentulon jatkohakemus.
- Siihen tarvii tiliotteen, mutta meillä ei ole tulostinta, eli mun pitää mennä 10 km päähän pankin konttoriin tulostamaan se.
- Mulla ei ole rahaa bussiin, jotta pääsisin sinne. Meillä on tuskin rahaa ruokaan ja pitäis elää vielä viikko, eli ei puhettakaan, että laittaisin yli 7 euroa yhden vitun hakemuksen takia. Ei pysty.
- Ja ens kuussa (viimeistään) pitäis saada hankittua uudet kengät, koska vanhoissa ei ole pohjia (eikä oikeastaan päällisiäkään) enää nimeksikään ja kohta alkaa vesisateet. Tai on oikeastaan alkanu jo. Mut mites mie hankin uudet kengät, ku ens kuussa pitää maksaa ne sairaalakulut, jotka tuli tossa kerättyä yhden-vitun-paniikkikohtauksen-takia??

Tänää olis ollu mielenterveyslääkärin tapaaminen ja huomenna psyka, mutta peruin molemmat. Ne on 20 minuutin ajomatkan päässä, eikä meillä ole bensaa sellasiin reissuihin.

Saatana.
Mie en tiedä kuinka kauan mie jaksan tätä paskaa, ku tää on ihan turhaa.
Välillä mie ihmettelen miks mie kirjotan tännekään, ja tuhlaan aikaa tämmöseen vuodattamiseen.


5 kommenttia:

  1. Tosi ikävä kuulla että siulla menee noin huonosti. Mutta pakko oli sanoa että rupes ihan ärsyttämään se opinnonohjaajasi laukomiset. Ei tuollaista saisi sanoa kenellekkään! Yritän lähettää voimia bitti avaruuden välityksellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bittiavaruusvoimat on aina tervetulleita, niitä sinnekin :)

      Poista
  2. Mikä k-pää luokanvalvoja 0_O

    Millä oikeudella kukaan menee sanomaan tuollaista oppilaalleen? Tuli tosi paha mieli sun puolesta :/ Kaikenlaisia idiootteja sitä hakeutuukin oppilaitosten palvelukseen...

    Ja tuo, mistä kirjoitat, että tunnet, ettet ole saanut elämässäsi mitään aikaan. Se on täällä kanssa todella tuttu tunne. Kun ei kykene opiskelemaan tai käymään töissä niin väkisinkin tulee helposti luuseri-fiilis, jota tää yhteiskunta vielä ruokkii.

    Mutta jos yhtään lohduttaa (oot varmaan kuullut tätä kyllästymiseen asti) niin olet vielä sen verran nuori, että sulle on kaikki ovet auki!

    Ootko harkinnut esim. aikuislukiota, jos voisit käydä jotain kursseja pelkästään netin välityksellä? Tässä linkki: http://www.nettilukio.fi/opiskelu/
    Soskusta olisi kuulemma mahdollista saada rahaa, jos tarvii kurssikirjoja.

    Onko sulta muuten koskaan kilpirauhasarvoja testattu? Vajaatoiminta saattaisi olla yksi syy väsymykseen...

    Lähetän myös edellisen kirjoittajan tavoin sulle voimia täältä koneen ääreltä, toivon
    todella että tulevaisuus olisi sulle valoisampi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lukiota mie mietin, mutta täälläpäin toi lukiosysteemi toimii vähän eri tavalla, eikä aikuislukiossakaan voi suorittaa kaikkea netin välityksellä...
      Kilpirauhaset testattiin avustavasti noin reilu viikko sitte, tuloksia en tiedä vieläkään.

      Kiitos ku jaksoit kommentoida noinkin pitkästi :) Voimia sinneki <3

      Poista
  3. Eikun siis anteeksi, tarkoitin opinto-ohjaajaa...

    VastaaPoista